maanantai 20. helmikuuta 2017

Raksaviikot 41-44, muuttokuumetta

Muutto ei ole vielä lähelläkään, mutta en voi mitään sille, että innostus kasvaa sitä mukaa kun pintoja valmistuu. Pakkasin eilen jo ensimmäiset muuttolaatikotkin. Olen kyllä jo pidemmän aikaa valmistautunut muuttoon muun muassa karsimalla turhaa tavaraa, tyhjentämällä keittiön kaappeja ja pakastinta, sekä suunnittelemalla uuden kodin huonekalujen paikat valmiiksi. Muuttopäivänä on sitten kätevää, kun huonekalut voi viedä suoraan oikeille paikoilleen ja ruokatarvikkeita yms. on mahdollisimman vähän siirrettävänä.

Raksaviikolla 41 oli Jämerän loppukatselmus ja sen jälkeen on tehty esimerkiksi vedeneristyksiä, sisäkattoja, saunan levytyksiä, liukuoviseinä meidän makkariin ja sähkötöitä. Laatoitukset eivät ole vieläkään alkaneet, mutta toivottavasti urakoitsija aloittaisi viimeistään ensi viikolla. Keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteet saapuvat ensi viikon perjantaina, joten sisätyöt olisi ennen sitä hyvä saada mahdollisimman hyvälle mallille.

Valaisinten paikkojen sovitus oli olohuoneessa melko vaativa homma, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen.

Keittiön ja olohuoneen katto on listoja vaille valmis. 

Keittiön kattoa

Pienimmän huoneen katto
Vääränlaiset pistorasiat. :( Voi että minua harmitti, kun halusin seinään upotettavat mallit ja rasiat olivatkin vääränlaiset. Onneksi löydettiin hyvä kompromissiratkaisu ja nuo menevät vielä vaihtoon.

Hyvällä raksaimurilla on ilo siivoilla



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti