lauantai 27. helmikuuta 2016

Suihkut

Suihkujen hankinta osoittautui luultua hankalammaksi. Selailin useamman illan eri valmistajien sivuja ja Turun Rakenna & Sisusta -messuillakin katse kohdistui eri suihkumalleihin. Kiinnitin vertailussa huomiota ulkonäön lisäksi muun muassa käytettyihin materiaaleihin (monissa suihkuissa oli yllättävän paljon muoviosia) ja vedenkulutukseen. Pähkäilyn jälkeen olin jo hankkimassa mukavan minimalistiset Oras Cubistat ilman juoksuputkea, mutta mies tuumasi, että olisi käytännöllisempää, jos hanoista saisi vettä muutenkin kuin suihkupäistä. Samalla hän mainitsi, että nykyinen väliaikaisasunnossamme oleva sekoittaja olisi oikein hyvä. Hetken mietittyäni naputtelinkin ostoskoriin pari Oras Optima -settiä.

Oras Cubista


Oras Optima


Täytyy toivoa, että silmä tottuu ajan kanssa. Näiden muotokieli ei oikein ole makuuni, mutta miehellä ei toistaiseksi ole ollut juurikaan toiveita sisustuksen suhteen, joten pieniinkin vinkkeihin on tartuttava. Yhteistä taloahan tässä tehdään. Ja jos silmä ei totu, niin aina voi muistuttaa itselleen, että nämä on ainakin rakkaudella valittu. ;)

1 kommentti:

  1. Suihkujen valintaan meni meilläkin yllättävän paljon aikaa. Ei ihan niin helppoa.

    Meilläkin tehtiin monta kompromissia ja niissä asioissa joissa miehellä oli jokin toive annoin kyllä periksi kun kuitenkin tein isomman osan valinnoista itse. Blogissa on näistä kompromisseista muutama kirjoituskin ;)
    Jotkut asiat harmittaa, kuten että mies ei suostunut rakentamaan ilman lattialistoja. Mutta tässä oli ihan järkiperuste, ilman listoja, viimeistelyyn olisi mennyt paljon enemmäin aikaa...

    Nyt kun olette sisustusvaiheessa niin käyppä vilkaisemassa blogistani 11 kysymyksen sisustushaaste! Nappaa mukaan jos vaan ehdit :)

    VastaaPoista