torstai 30. heinäkuuta 2015

Kodinhoitohuoneen hana, leivänpaahdin ja postilaatikko

Muutamia hankintoja on taas tullut tehtyä. Suuremmista ostoksista on tulossa juttua myöhemmin.

Aiemmin tilaamani Russell Hobbsin leivänpaahdin kävi kääntymässä ja tilalle tuli Dualit Lite valkoisena. Russell paahtoi leivät miten sattui ja poltti välillä osan leivistä jopa miedoimmalla paahtoasteella, joten reklamoin paahtimesta ja palautin sen. Tilalle hain Stockmannilta tuon Dualitin, johon ainakin toistaiseksi olemme olleet erittäin tyytyväisiä.

(kuva valmistajan sivuilta)

Hana ja postilaatikko olivat sen sijaan heräteostoksia. Kävin tyttöjen kanssa Turussa ja paluumatkalla poikkesimme Raision Myllyn Prismassa ostamassa juotavaa. Kaupassa oli remontti menossa ja myös kodinosastolla oli melko paljon tavaraa alennettu. Tytöt olivat pitkän päivän jälkeen jo selvästi väsyneitä, mutta onneksi jaksoivat kärsivällisesti odottaa, kun silmäilin hyllyt nopeasti läpi.

Mukaan tarttui mallikappaleena ollut ORAS Vega (1829) hana, jossa on pesukoneventtiili ja kuraharja. Hintaa tälle jäi -50% alennuksen jälkeen 117,50 €.

(kuva valmistajan sivuilta)

Olin päättänyt postilaatikon mallin jo aiemmin. Pohdintaan oli ainoastaan jäänyt laatikon värin valinta. Viimeisessä tiekokouksessa oli pohdittu naapuruston postilaatikkorivin yhtenäistämistä, koska tällä hetkellä isosta postilaatikkorivistöstä löytyy jos jonkinnäköistä laatikkoa. Parissa uudemmista taloista on Bobin valkoiset postilaatikot ja ajattelin, että meille hankitaan sama malli, joko punaisena tai valkoisena. Mies olisi kuulemma halunnut yhtenäisyyden vuoksi valkoisen, mutta heräteostokseni vuoksi meillä on nyt sitten ihana punainen postilaatikko. Maalataan sitten joskus valkoiseksi, jos tarvitsee. ;)

(kuva valmistajan sivuilta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti