torstai 30. heinäkuuta 2015

Talon luonnokset osa 2 & 3

Toisen kierroksen luonnokset alkoivat näyttää jo juuri siltä mitä toivoimmekin. Kattomuoto oli muutettu harjakatoksi ja muun muassa tilojen sijaintia oli muutettu käytännöllisemmäksi. Lisäksi kodinhoitohuoneen ja teknisen tilan ovien päälle oli lisätty reilunkokoinen katos.

Kolmannelle luonnoskierrokselle toivoimme ainoastaan pieniä muutoksia sunnitelmiin, esimerkiksi ikkunan vanhempien wc -tilaan ja katoksen myös pääoven ylle. Nämä olikin uusimmissa luonnoksissa toteutettu juuri toiveidemme mukaan ja kaiken piti muutenkin olla kohdallaan.

Huomasin kuitenkin merkittävän ongelman, kun aloin hahmotella keittiötä IKEAn keittiösuunnitteluohjelmalla. Laskutasoa ei jäisi juuri ollenkaan, mikäli astianpesukoneen sijoittaisi ergonomiselle korkeudelle, kuten olimme toivoneet. Meille on myös tulossa 10 henkilön ruokapöytä ja pohdin, että onko pöydän ympärille varattu joka suunnassa tarpeeksi tilaa. Arkkitehti sai siis vielä muutaman ongelman ratkaistavaksi. Toivottavasti seuraavat luonnokset ovat jo ne täydelliset. Lähellä onneksi ollaan jo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti