maanantai 19. lokakuuta 2015

Keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteita

Perjantaina, viiden tunnin keskustelujen jälkeen, valitsin keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteiden toimittajaksi Puustellin. Pisteet Rauman myymälän Heli Savolaiselle, joka jaksoi iltaseitsemään asti pohtia meidän kalustesuunnitelmia (ja pointsit myös miehelleni, joka suunnittelutapaamisen venähdettyä muutti aikataulujaan ja hoiti lapset & harrastuskuskaukset sillä aikaa). Puustellin tarjous oli kolmesta saamastamme tarjouksesta kallein, mutta palvelu, ystävien suositukset ja laatu vakuutti, joten päädyin hetken harkinnan jälkeen valitsemaan kuitenkin Puustellin toimittajaksi.

Suunnittelukuvia en valitettavasti voi vielä julkaista, koska en huomannut pyytää siihen lupaa, mutta  keittiön kaapistot ovat muutamaa yläkaappia lukuun ottamatta sileäpintaiset valkoiset ja tasot ovat tummanharmaata kiveä. Ne muutamat yläkaapit ovat myös rungoltaan valkoiset, mutta ovet ovat lakattua massiivitammea. Vetiminä on metallinväriset lankavetimet ja yläkaapeissa pomppusaranat ja suurin osa kodinkoneista on integroitu. Altaana on Blanco Naya Silgranit -materiaalia ja hana tulee luultavasti Oraksen mallistosta.

Kodinhoitohuoneeseen tulee myös samanlaiset sileät valkoiset ovet lankavetimillä ja tasoksi tammilaminaatti. Allas on terästä ja hana jo aiemmin hankkimani Oraksen Vega kuraharjalla. (Kuvat Puustelli & Blanco)

Keittiön ja khh:n kaappien ovet
Keittiön yläkaappien ovet
anthracite
Keittiön allas
Lankavetimet
Keittiön kivitaso

Kodinhoitohuoneen laminaattitaso

Integroitava täyskorkea jääkaappi ja -pakastin tulevat myös Puustellin kautta, kuten myös sähkölieden liesituuletin. Aiemmin tehdyistä kodinkonehankinnoista voit lukea täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti