tiistai 26. heinäkuuta 2016

Raksaviikot 13 & 14


Viime viikkoina mies on tehnyt raksalla vielä tavallistakin pidempää päivää, mutta kyllä sen talon edistymisessäkin näkee. Huomenna meillä on valupäivä!

Parin viime viikon aikana on muun muassa asennettu loput styroksit, kolottu paikat lattian kautta tuleville pistorasioille, asennettu raudoitusverkot ja solumuovieristeet valua varten, sekä laitettu vesiputket, sähköputket ja lattialämmitysputkistot.

Jakotukin piti tulla tekniseen tilaan, mutta olin henkisesti varautunut, ettei homma voi sujua suunnitelmien mukaan. Lattialämmitysasentajan tullessa tontille selvisikin, että jakotukkeja tarvitaan suunnitelmissa olevan yhden sijasta kaksi ja toinen niistä täytyy laittaa keskimmäiseen lastenhuoneeseen. (Tähän väliin korjauksena, että jakotukkeja piti kuulemma tulla alun alkaenkin kaksi, mutta molempien piti tulla tekniseen tilaan). Tavoitteena oli asentaa jakotukki niin, että se jäisi vaatekaappiin piiloon, mutta lopputulos asennuksen jälkeen oli se, että väliseinäharkkoa olisi jäänyt siltä kohdin vain pari senttiä. J meinasi hermostua kun LVI-suunnittelijamme/vastaavamme meinasi, että paikka on ihan ok ja että jakotukki voidaan jättää siihen. Onneksi lattialämmityksen myyjä hoiti tilanteen mallikkaasti ja paikka saatiin siirrettyä. Myös muurarimme oli asiassa puolellamme, mistä suuri kiitos!

Näkymää eteisestä

Olohuoneen pistorasioita. Ikkunan yläosaan tulee vielä yksi rasia katon kautta.

Tähän tulee takka ja puuhella
Teknisen tilan jakotukki

Lastenhuoneen jakotukki

Teknisen tilan varustusta

Tarkkaan kolotut pistorasiat. Mies askarteli itse työkalun roilotusta varten.

Vanhempien makuuhuone
Maja sai katon ja turvaristikon, ettei kukaan pääse putoamaanKattopellitkin saapuivat

1 kommentti:

  1. Hienoa edistystä! Täällä vielä odotellaan tuota lattiavalun maagista hetkeä ainakin pari viikkoa!

    VastaaPoista