tiistai 27. joulukuuta 2016

Raksaviikot 34-36 -valkeus!


Joulu oli täällä päin lumeton, mutta sisälle saatiin valkoista sitäkin enemmän. Seinät ovat nyt kuivien tilojen osalta melkein valmiit ja tilat hahmottuvat entistä paremmin. Valitettavasti lattioiden kuivumista saadaan vielä odotella, joten katsotaan kauanko vielä menee, että lattioita päästään pinnoittamaan.

Joulun ulkoistimme tänä vuonna kylpylään, mikä osoittautui erinomaiseksi ratkaisuksi. Saimme mukaan appivanhemmat ja myös isäni ja mummini tulivat kanssamme syömään aattona. Yksi tytöistämme tuli tosin kipeäksi juuri sopivasti jouluna, mikä hieman muutti suunnitelmia, mutta siitä huolimatta jouluna oli mukavan rento tunnelma ja saimme viettää aikaa yhdessä. Meidän pikkutalossamme olisi tullut ahdasta, eikä oikein ollut intoakaan laittaa joulua tänä vuonna. Ensi jouluksi meille onkin jo kutsuttu väkeä uuteen kotiin, joten silloin tulee varmasti panostettua koristeluun yms. enemmänkin.

 (Pahoittelen puhelimella otettuja suttuisia kuvia)


Olohuoneen ikkunat

Keittiötä

Keittiötä

Pienimmän huonetta

Tyttöjen wc:ssä on pohjuste levitetty

Ilma-vesilämpöpumppukin saapui vihdoin. Toivottavasti se saadaan pian asennettua, että lattioiden kuivaminen nopeutuisi

Tässä taas tätä miehen viime viikkojen projektia. Ilmeisesti oikein mukavaa hommaa ;)

HT Collection Swing (kuva valmistajan)

Sisustushankintojakin olen tehnyt tässä pikkuhiljaa. Isompaa tammesta tehtyä ruokapöytää olin metsästänyt jo pidemmän aikaa, eikä yhtään sopivaa yksilöä tullut vastaan uutena tai käytettynä. Ajattelin jo luovuttaa ja alkaa tiedustella mittatilauspöytien hintoja, mutta kuin ihmeen kaupalla löysin hyväkuntoisen 8 hengen ruokapöydän torista hintaan 250e. Oli vielä tässä melko lähellä ja tarvittavan pituinen autokin saatiin lainaan, joten nyt meillä on täydellinen ruokapöytä. Swing -tuolista olen myös haaveillut jo kauan. Viimeksi tuolin ollessa tarjouksessa kävin sitä jo koeistumassakin, mutta en sitten kuitenkaan raaskinut hankkia. Tällä kertaa kirppistuotot avittivat mukavasti hankinnassa, joten kun näin tarjouksen Iskussa, niin ei tarvinnut paljoa enää houkutella. Meille on siis tulossa tuo ihana kiikku tumman mustikansinisenä. Samalta reissulta löysin Frandsenin Ball -seinävalaisimen punaisena pienimmän huoneeseen -70% alesta. 2 kommenttia:

  1. Voi mäkin niin odotan tuota valkeutta, meidän seinäntasoittajan työn aloitus on vaan siirtynyt ja siirtynyt koko ajan. Ehkä ensi viikolla pääsee hommiin. Teillä näyttää paljon valmiimmalta jo!

    Me kans ulkoistettiin joulun viettoa sukulaisiin, ei ollut kuusta kotona tai paljoa muutakaan. Ensi vuonna sit! :)

    VastaaPoista
  2. Ensi vuonna voidaan oikein villiintyä joulun laiton kanssa. :D Oletteko saaneet jo valkeutta taloon?

    VastaaPoista