tiistai 16. kesäkuuta 2015

Keittiön kodinkonehankintoja

Whirlpool ADG 5820 FD astianpesukone

Whirlpool ADG 5820 FD integroitava astianpesukone

Whirlpool induktiotaso ACM 804 LX

Whirlpool induktiotaso ACM 804 LX

Whirlpool AKZ 246 IX monitoimiuuni
Whirlpool AKZ 246 IX monitoimiuuni


Äitini vinkkasi minulle Rakentaja.fi -sivustosta ja liityin siihen pari viikkoa sitten. Sen jälkeen on puhelin soinut tavallista useammin ja on kaupattu milloin mitäkin rakentamisessa tarpeellista. Tilasin liittymisen yhteydessä myös kasan esitteitä ja niitä onkin tullut selattua ahkerasti.

Tänään sähköpostiin tuli uutiskirje, jossa mainittiin sivuston kaupan poistotarjouksista. Kävin kurkkaamassa tarjonnan ja totesin siellä olevan useampia meidän kriteerimme täyttäviä kodinkoneita sopivaan hintaan. Ostoskoriin päätyivät nuo yllä olevat tuotteet. Erityisen onnellinen olen tuosta uunista, jossa on myös pyrolyysipuhdistus. Leivon paljon, joten uuni on meillä kovassa käytössä (nytkin on porkkanakakku uunissa :) ).

Integroitavan Candyn hopeansävyisen mikron olen ostanut jo edelliseen taloomme Stockan Hulluilta Päiviltä, mutta se ei sopinutkaan Ikean kaapistoihin, joten jätimme sen odottamaan mahdollista taloprojektia. Kahvinkeitin meillä on Moccamaster hopean sävyisenä ja vedenkeitin Porsche Designin useamman vuoden vanha malli. Edellämainituista en vaihtaisi kumpaakaan, mutta leivänpaahdin joutaa jo vaihtoon. Totesin tänään miehelle, että täytyy ostaa uuteen taloon uusi paahdin, kun vanha alkaa olla jo yli kymmenen vuotta vanha, eikä sitä saa enää sisältä kunnolla puhtaaksi. Leivänpaahdin taisi ottaa nokkiinsa, koska iltapalalla havaitsin, että sulatustoiminto on jumiutunut päälle. :D

Keittiön kodinkoneista puuttuu siis enää jääkaappi ja pakastin, sekä liesituuletin. Keittiöön on tulossa myös puuliesi, mutta katsotaan saadaanko molemmat liedet saman huuvan alle, vai miten arkkitehti asian suunnittelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti