keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Taustaa

Arvoimme pitkään, että haluammeko ryhtyä rakennusprojektiin vai olisimmeko vain asuneet edellisessä talossamme, joka täytti tarpeemme kohtuullisesti. Rakennuspaikaksi tulevan kiinteistön ostimme jo yli vuosi sitten, mutta rakennusprojektiin ryhtymistä harkittiin kiinteistön ostonkin jälkeen vielä lähes vuoden ajan. Taloudellisesti ajatellen näiltä nurkilta olisi järkevämpää ostaa valmis talo, mutta mitään tarpeisiimme vastaavaa ei ole edes ollut viimeiseen pariin vuoteen myynnissä, joten päätimme laittaa talomme myyntiin ja katsoa miten käy.

Kiinteistönvälittäjä varoitteli, että myyntiajat ovat pitkiä, mutta yllätykseksemme kiinnostuneita riitti ja talomme meni nopeasti kaupaksi. Tällä hetkellä asumme reilu 63 m²:n talossa, jossa on kaksi huonetta ja keittiö. Tilaa ei ole yhtään ylimääräistä, mutta yllättävän hyvin me silti tänne mahdumme, vaikka meitä on viisi ihmistä ja kissa.

Tuleva kotimme tulee sijaitsemaan yleiskaava-alueella ja kiinteistö on kooltaan 2,4 hehtaaria. Suunnitelmissa on rakentaa kivirakenteinen talo ja puurakenteinen autotalli+kahden auton katos. Tällä hetkellä olemme aloittamassa suunnitteluvaihetta arkkitehdin kanssa. Ensimmäinen tapaaminen on jo takana ja loppuviikosta arkkitehti tulee vielä käymään kiinteistöllä ja haastattelemaan meitä tarkemmin.

Tervetuloa mukaan seuraamaan rakennusprojektin edistymistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti